dimarts, 6 de desembre del 2016

INICI BLOG




7.12.2016

BENVOLGUTS I BENVOLGUDES,
AVUI INICIO AQUEST BLOG AMB UN COMIAT A LA MEVA ACTIVITAT PROFESSIONAL PRINCIPAL ELS DARRERS TEMPS, TINC LA INTENCIÓ D'UTILITZAR AQUEST CANAL PER REFLEXIONAR I COMPARTIR AQUESTES REFLEXIONS. AQUEST ÉS EL COMIAT.
Benvolgut/da,

Amb un punt d'emoció, et comunico que el proper U de Febrer de 2017 em jubilo.
Han sigut trenta-set anys de servei continuat, des de 1980, del segle XX al segle XXI, període en el qual uns aferrissats equips especialistes en diverses disciplines hem dotat a Catalunya de la Geoinformació que li cal a un país modern.
S'ha fet molt i hi ha molt per fer, en aquesta tasca inacabable de servir dotant de geo-informació i coneixement mètric al nostre Govern i a la nostra Societat.
La més gran recompensa és la d'haver servit eficientment al nostre Govern, substantivada en la confiança rebuda per part de cinc Molt Honorables Presidents i dotze Honorables Consellers, aquesta és la satisfacció que m'emporto.
Vull agrair als centenars de persones que al llarg dels anys han aportat el seu suport, el seu coneixement i el seu treball a la tasca col·lectiva, a tots ells el meu reconeixement i admiració.
I per l'actual Institució, vull trametre els millors desitjos. La mesura interdisciplinària és la millor base pel coneixement del nostre territori on s'ubica la nostra societat a la qual servim. Perseverem-hi.

Moltes i emocionades mercès a tots i totes.
Tempus Fugit.

Jaume Miranda i Canals
Director General de l´Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada